Pole dance

Галерия

Видео

Pole Fitness е световно признат спорт, който съчетава успешно сила, грация и изтънченост в едно. Той осигурява отлично силово натоварване, при което се тренират всички мускулни групи. Това го прави страхотен способ за извайване на фигурата и поддържане на тонус. От друга страна, той има преимуществата на танцовото изкуство, с което допринася за добро сценично поведение и стойка, усъвършенстване на двигателната култура и постигането на една красива пластичност.  Акробатичните тренировки допринасят за опознаване на тялото и на какво то е способно по един забавен, женствен и изпълнен с емоция начин.  
С какво е полезен този спорт? - Освен физическите ползи като извайване на красиво тяло и движения, има положително действие върху женското самочувствие, дава заслужена увереност и учи на изящно, женствено поведение във всички аспекти от ежедневието
Кой може да се занимава с Pole Fitness? - Той е подходящ както за професионални спортисти, така и за напълно начинаещи. Не е необходимо да сте тренирали друг спорт, за да се забавлявате, да напреднете бързо и дори да достигнете професионално ниво. Единственото, което се изисква, е свежо настроение, спортен дух и постоянство. Макар известен предимно сред дамите, Pole Fitness може да бъде практикуван и от мъже, които желаят да се занимават активно с акробатични спортове. Макар известен предимно сред дамите, Pole Fitness може да бъде практикуван и от мъже, които желаят да се занимават активно с акробатични спортове. 
Очакваме Ви!