Фитнес и пилатес за Бременни

Галерия

Видео

От години сме лидери във възстановяването на женското тялото след раждане. А от скоро сме и единствените, които предлагат истински фитнес тренировки за бременни, отвъд йога и пилатес. До този момент с желаещите да заченът и вече забременелите, сме работили строго индивидуално и сме подпомагали в спорта, храненето, хигиената и психологичните особености на бременните. Едва в последната 2021-ва година екипът на ВИЗАЙН взе решение да организира групово занимание за бъдещи майки със специализирани медицински лица, покрили най-съвременните квалификации за спорт с бъдещи майки.

Постнаталните хранителни режими и спортни програми са специфична тематика и повечето треньори не са запознати с особеностите на физиологията в този период, но още по-специализирана подготовка изисква работата в пренаталния период. Именно за това е важно, в тези няколко месеца, да работите с професионалист, които са обучени и сертифицирани специално в това направление. ВИЗАЙН предлага именно такива кадри - тясно специализирани, с медицинско образование и сертифицирани от виските международни стандарти за пренатални и постнатални треньори.

Активностите по време на бременността не само могат да подмомогнат значително по-лекото раждане и по-бързото възстановяване след него, те могат значително да подобрят голяма част от негативните страничени ефети на бременноста. Тук далеч не говодим само за болките в кръста, гаденето или умората.

ТРЕНИРОВКИТЕ ЗА БРЕМЕННИ ВЪВ ВИЗАЙН подпомагат в следните направления:

  • * корекция на стойката и предпазване от травми на гръбначния стълб
  • * предотвратяване на диастаза
  • * предотвратяване на гестационен диабет (диабет и инсулинова резистентност по време на бременност)
  • * подобряват настроението чрез хормони на щастието и предотвратяват депресивни състояния
  • * по-бързо и безболезнено раждане
  • * спортът намалява рискът от усложнения и раждане по неестевен път
  • * по-бързо възстановяване след раждане
  • * по-качествен и пълноценен сън
  • * стимулиране на бебето чрез спорт на майката подобря здравословното състояние на бебето
  • ! Изследвания доказват, че бебетата на майки, тренирали по време на бременността запазват по-стабилен пулс в процеса на раждане и се възстановяват много по-бързо от стреса на раждането. По-късно те показват по-високи резултати на тестове за обща интелигентност и имат по-активна и развита мозъчна дейност.

 

Освен това, в тренировките ще Ви дадат много полезни съвети за правилно хранене, а за тези, които се нуждаят, ще получат персонални хранителни режими, включително и за различни заболявания, хормонални проблеми и др. 


Работим в малки групи с ограничен брой жени, за да можем да обърнем индивидуално внимание на всяка!

Обадете се на 0890-30-5555 и проверете за свободни места.